Loader

Voor wie is Facebook Relationship een geschikte software?

Voor wie is Facebook Relationship een geschikte software?

Je kunt op enig minute maximaal 9 Secret Crushes hebben, maar je magazine altijd weer iemand verwijderen om plaats te maken voor de- volgende kandidaat. Toevoegen are eenvoudig. Tik op de- knop met het plusteken dentro de kies of je een Instagram volger off Facebook vriend wilt toevoegen. Zoek de persoon into the kwestie op dentro de voeg toe.

Groepen dentro de evenementen

Wanneer je graag gelijkgestemde men and women wilt leren kennen omdat je het leuk zou vinden als je fulfilled hem of haar een bepaalde pastime, sport out-of andere interesse gemeen hebt, dan are dat ook mogelijk. Je vindt deze beide opties web als de Magic Crush en de- swipelijst came across profielen op het startscherm. Hierbij wordt emergency room gekeken naar de Fb groepen waar je deel van uitmaakt durante de evenementen internet waar je je bij hebt toegevoegd. Je krijgt dan single men and women te zien pass away ook op Facebook Relationship dentro de during the dezelfde groepen out of evenementen zitten.

Veiligheid durante confidentiality

Twitter Relationship kwam inside the Nederland beschikbaar from inside the oktober 2020. Dat is met enige vertraging 10 opzichte van veel andere landen, wanted vanwege strenge Europese privacywetgeving moesten er eerst nog een groot aantal formaliteiten in orde worden gemaakt. Daardoor weet je nu als Nederlandse gebruiker echter zeker dat het met de- confidentiality wel into the orde try op de Facebook Dating application.

Gescheiden van de Myspace application

Het was sowieso goed om te weten dat je day-activiteiten altijd alleen binnen het Matchmaking gedeelte getoond zullen worden dentro de dus nooit op je gewone Myspace profiel. Ook phrase je niet gekoppeld aan je vrienden (out-of de vrienden van je directe Fb vrienden). Je bepaalt ook helemaal zelf met wie je wilt matchen durante wie jou dus een berichtje kunnen sturen.

Wil je juist liever helemaal geen get in touch with came across een bepaald persoon? Dan kun je dat profiel ook blokkeren en zelfs rapporteren. Discover daarvoor het profiel, tik op de knop found de- drie stippen rechts bovenaan en kies een van beide opties.

Services (helpdesk)

Websites als veel andere grote techreuzen probeert Facebook het contact satisfied gebruikers zoveel mogelijk te laten verlopen through on line hulpmodules. Persoonlijk get in touch with found een helpdeskmedewerker off iemand van de- klantenservice try daarom bij Fb Relationships niet makkelijk mogelijk. Het Helpcentrum inside the de app, dat je thru de- instellingen kunt openen, bestaat alleen uit een uitgebreide vraagbaak. Daarin kun je back veel informatie vinden over de werking van de- software, hoe emergency room came across je gegevens wordt omgegaan en nog veel meer. Wil je echter persoonlijk bellen out of mailen, dan zul je daar geen optie voor vinden.

Elke unmarried came across een Fb profiel zou wat ons betreft ook Myspace Relationship een keer moeten proberen. De software are bedoeld voor alle american singles perish ook op Myspace zitten en dat try dus een gemeleerd ledenbestand came across vele tienduizenden Nederlandse american singles van verschillende opleidingsniveaus en leeftijden durante came across de meest uiteenlopende interesses. De- application was a student in korte tijd al back populair dentro de lijkt dus vanaf het eerste minute een geduchte concurrent te zijn voor Tinder.

Wat kost Fb Matchmaking?

Op dit second are Facebook Relationship helemaal gratis dentro de het is actually de bedoeling van Facebook om dat ook zo lang mogelijk zo te houden. Je hoeft dus geen betaald lidmaatschap te nemen om bepaalde functies te ontsluiten maar kunt gewoon volledig gratis daten. Facebook verdient nu eenmaal geld met gerichte advertenties tonen aan de gebruikers van zijn diensten. Op dit moment zijn emergency room echter nog geen advertenties for the de application te zien. Het is nog onduidelijk away from (durante zo ja, hoe lang) dat zo blijft.

Myspace Relationships opheffen dentro de verwijderen

Wil je ophouden met Fb Relationship? Dan kun je zelf je profiel verwijderen, gelukkig zonder ook meteen je hele Fb te moeten verwijderen. Ga within the het startscherm van de app thru de knop found het tandwiel naar je instellingen. Tik daar op het tabblad Algemeen. Scrol naar beneden dentro de je ziet onder het kopje Account de- optie Profiel verwijderen staan. Vink eerst de belangrijkste reden aan dat je niet meer thru Fb wilt daten. Daarna krijg je de vraag regarding je toch niet liever alleen een pauze in wilt lassen. Als dat niet het geval try, tik dan op de knop Profiel verwijderen.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Topo
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!